BEDRIJVEN

VERBLIJF

 • Van luxueuze vijfsterrenhotels tot knusse chalets en moderne appartementen
 • Catering: All-inclusive, half pension of bed&breakfast
 • Optimale toegang tot skigebieden
 • Accommodaties voor kleine startups tot grote ondernemingen
 • Uitgebreide infrastructuur en faciliteiten
Accommodatie
De verblijven worden met zorg geselecteerd om aan de diverse behoeften van bedrijven te voldoen. Of het nu gaat om een exclusief vijfsterrenhotel met uitgebreide zakelijke faciliteiten of een charmant chalet voor een meer informele sfeer, we streven naar perfectie.

Wij zetten jouw wensen om naar de beste formule en zorgen ervoor dat het verblijf niet alleen comfortabel is, maar ook afgestemd op de specifieke doelen van je bedrijf. We richten ons op het creëren van een omgeving die zowel ontspanning als inspiratie biedt.
Maaltijden
De culinaire ervaring tijdens een skivakantie is van groot belang. Daarom is het essentieel om vooraf met elkaar af te stemmen wat je voorkeur is. De mogelijkheden zijn legio: van all-inclusive waarbij elk aspect van de maaltijd is inbegrepen, tot bed&breakfast-opties voor meer flexibiliteit.

We werken samen met accommodaties die hoogwaardige gerechten serveren, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen van je gasten. De maaltijden vormen immers een integraal onderdeel van de totale beleving en dragen bij aan een geslaagde reis!
Locatie en Bereikbaarheid
De locatie van het verblijf kiezen we doorgaans met het oog op een optimale toegang tot het skigebied.

Afhankelijk van de invulling van je reis heb je de keuze tussen afgelegen chalets voor een exclusieve retreat of een hotel in de buurt van een bruisende dorpskern, we passen ons aan aan de behoeften van elk bedrijf.

Bereikbaarheid, zowel vanuit zakelijk oogpunt als qua skifaciliteiten, staat centraal in onze selectie van accommodaties.
BEDRIJVEN

SKIGEBIED

 • Sneeuwgarantie
 • Grootte en diversiteit
 • Après-skimogelijkheden
 • Mogelijkheid tot alternatieve activiteiten
Grootte en diversiteit
Elk skigebied varieert in omvang en karakter, waardoor ieder bedrijf de mogelijkheid heeft om het ideale decor voor haar skivakantie te kiezen.

Van kleine, pittoreske gebieden met een intieme sfeer tot uitgestrekte pistes die meer dan 400 km beslaan, we passen ons aan aan jouw specifieke voorkeuren en doelen.

De diversiteit stelt ons in staat om skiplezier te combineren met een gepersonaliseerde ervaring die perfect bij je past.
Après-ski en Ontspanning
Après-ski is een integraal onderdeel van de skivakantie-ervaring, en we weten als geen ander dat iedereen een verschillende voorkeur heeft.

Er zijn skigebieden waar traditionele après-skihutjes met glühwein en lokale lekkernijen de boventoon voeren, en gebieden met alternatieve ontspanningsmogelijkheden voor wie de voorkeur geeft aan een rustiger tempo.

We zorgen ervoor dat de après-ski-ervaring aansluit bij de gewenste sfeer van je reis.
Sfeerbeelden
BEDRIJVEN

DIENSTEN

 • Volledige organisatie en ondersteuning
 • Flexibiliteit en personalisatie
 • Kostenbeheersing en transparantie
Volledige organisatie
Na een grondige analyse van de wensen van het bedrijf, nemen we de volledige organisatie over, waarbij we elk detail -van verblijf tot catering- zorgvuldig plannen en coördineren. Elk bedrijf heeft unieke behoeften en ons toegewijde team staat klaar om hieraan tegemoet te komen en een naadloze ervaring te bieden van voor en tijdens tot na de reis!
Flexibiliteit en personalisatie
Al meer dan 20 jaar stroomt 'sport, hospitality en entertainment' als bloed door onze aderen. Onze teams staan dan ook garant voor een zorgeloze en geanimeerde week!

Tijdens jouw verblijf nemen we alle aanwezigen op sleeptouw, begeleiden hen van de ene activiteit naar de andere, hebben we oog en oor voor iedere feedback en alle details en zorgen we dat verveling geen kans krijgt.
Algemene ondersteuning
Onze B2B-verantwoordelijke bekijkt samen met jou wat  wal dan niet mogelijk is en stelt zo jouw ideale week samen.

Dit is ook de persoon die van het eerste contact tot na afloop van je reis je contactpersoon zal zijn en mee instaan voor het succes van je reis.
BEDRIJVEN

ACTIVITEITEN

 • Uitgewerkt weekprogramma
 • Après-ski en thema-avonden
 • Restaurantbezoek
 • Tal van andere sportieve activiteiten
Uitgewerkt weekprogramma
Naast het hele hospitality-gebeuren staat ons team desgewenst ook in voor de uitwerking van een activiteitenprogramma. Een exclusieve après-ski, winetasting, workouts, een quiz, dansfeest of andere thema-avond... aan jou de keuze!
BEDRIJVEN

JOUW GROEPSREIS OP MAAT

Zowel KMO’s als multinationals kwamen al bij ons terecht voor exclusieve reizen op maat! Samen met u kiezen we voor het reispakket dat het meest aansluit bij jouw groep.
We garanderen aangepaste en luxueuze accommodaties, een gevuld weekprogramma en een toegewijde omkadering!

CONTACTEER ONS!

Zij gingen je voor...

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.