WIN DANKZIJ BOARDX EN BURTON VETTE ANON GOGGLES!

Vorige maand gaven we Burton handschoenen en Anon goggles weg aan de hand van een simpele wedstrijdvraag.

Meer lezen

WIN DANKZIJ BOARDX EN BURTON VETTE ANON GOGGLES!

Vorige maand gaven we Burton handschoenen en Anon goggles weg aan de hand van een simpele wedstrijdvraag. Robin en Iris wisten dat Loranne Smans de nieuwste Burton teamrider is geworden en gaan dan ook aan de haal met deze vette prijzen! Ook deze maand deelt Sinterklaas weer cadeautjes uit. Lees hieronder hoe je er kans op maakt!

We zijn niet zeker of het de Sint of de Kerstman was, maar in onze brievenbus troffen we drie paar ANON goggles aan. Gul als we zijn, dachten we meteen er onze lieve BoardX'ers een plezier mee te doen. Of althans, drie van onze vele trouwe fans zullen er in slagen deze prachtige ski-/snowboardbrillen te veroveren!

HOE MAAK JE KANS OP DEZE GOGGLE?

Heel eenvoudig! Of je nu aan het studeren bent, op skivakantie in de bergen, aan het surfen in Australië of Marokko... Laat met een foto zien dat BoardX altijd en overal bij je is! Neem een selfie op de schoot van Sinterklaas in je BoardX-sweater, poseer voor je kerstboom versierd met BoardX-gadgets of laat zien hoe je BoardX-meetlatje orde brengt in die dikke cursus van je. Just #becreative!

Toon ons met een leuke instagramfoto waar je mee bezig bent en vergeet zeker niet om @boardxrocks te taggen en #boardx* toe te voegen! De mooiste, leukste, origineelste, grappigste, meest gedurfde en meest gelikete foto's maken uiteraard het meeste kans om te winnen!

Deze wedstrijd loopt nog tot de volgende newsletter in je brievenbus belandt.

*het staat je uiteraard vrij om hashtags als #ikwilwinnen #boardxrocks #geefdiegogglesaanmij #desintbestaatniet etc toe te voegen!

Je kan maar beter hopen dat je één van deze drie personen bent, want de brillen zijn niet de minste!

ANON MEN'S GOGGLE RELAPSE:
A Modern Take On Classic Style.

Inbegrepen:
- MFI Facemask1
- Spare Graybird Lens
- Micro-Fiber Goggle Bag

ANON MEN'S GOGGLE MIG:
The Pioneer Of Integrated Full-face Protection

Inbegrepen:
- MFI Facemask1
- Spare Graybird Lens
- Micro-Fiber Goggle Bag

ANON WOMEN'S GOGGLE WM1:
Combines 14 Rare Earth Magnets At 7 Points Of Connection2

Inbegrepen:
- Spare Graybird Lens

- Nylon Compression Molded Goggle Case
- Micro-Fiber Goggle Bag


1Dit gezichtsmasker bevestig je dankzij sterke magneetjes snel en eenvoudig aan de bril waardoor er geen ruimte meer is voor tocht.
2Dit is een handig magnetisch wisselsysteem waarmee je binnen luttele secondes van skilens wisselt. En daar hoef je niet eens je skibril voor af te zetten!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.