WELCOME TO THE BOARDX STUDENT WEEKS!

De maand september* is voor vele studenten dé vakantiemaand bij uitstek. Het zijn de laatste weken om het er nog eens goed van te pakken alvorens het nieuwe academiejaar van start gaat.

Meer lezen

WELCOME TO THE BOARDX STUDENT WEEKS!

De maand september* is voor vele studenten dé vakantiemaand bij uitstek. Het zijn de laatste weken om het er nog eens goed van te pakken alvorens het nieuwe academiejaar van start gaat. En bovendien werpen er velen eindelijk dat loodzware juk van de herexamens af! Geen beter plan om dan België even te ontvluchten en in te ruilen voor een heerlijke zon-, zee-, strand- en surfvakantie met BoardX!

Zarautz PLUS is niet alleen in september open, maar is ook tijdens de maanden juli en augustus exclusief bestemd voor 19-plussers!

SURF
De BoardX Surfcamps in Montalivet, Berria en Zarautz PLUS zijn de perfecte vakantie voor zowel beginnende als meer gevorderde surfers! Onze gediplomeerde BoardX surfcoaches geven les op ieder niveau en dankzij de persoonlijke feedback mag je er zeker van zijn dat je surfskills er serieus op vooruitgaan! Een ruim gamma aan surfboards, bodyboards en tal van ander sport- en spelmateriaal -waar iedereen vrij gebruik van mag maken- zorgt ervoor dat verveling geen kans krijgt!

FOOD
Niet voor niets boekt 95% van onze gasten halfpension. Zorgeloos elke morgen opstaan en aan de rijkelijk gevulde ontbijttafels plaatsnemen waar een uitgebreid ontbijt voor je klaarstaat. Na een intensief dagje surfen, gooi je 's avonds je benen gewoon onder tafel om samen met je vrienden en de ondergaande zon te genieten van lekker vers bereide maaltijden zoals heerlijke BBQ's, grote groenten- en pastabuffets, wraps, pizza enz...

ACTIVITEITEN
Onze monitorencrew staat dag en nacht paraat om haar gasten de tijd van hun leven te bezorgen. Zowel overdag als 's avonds kan je deelnemen aan verschillende activiteiten, gaande van cliffdiven, beachfotoshoots, beachgames,… tot karaokenights, bargames en andere thema-avonden. Daarnaast zijn de mogelijkheden legio om aan scherpe prijzen op citytrip te trekken, te gaan paintballen of lekker te gaan SUP'en!

PARTY
De BoardX-feestjes zijn van heinde en verre berucht en geroemd om hun onvergetelijke ambiance! Wekelijks nodigen we Belgische topdeejays uit die minstens tweemaal per week de pannen van het dak spelen. Verkleedfeestjes, boatparty's, beachparty's, barfeestjes en partynights in sterrenstad San Sebastian maken het plaatje van jouw ideale vakantie compleet!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.