VOOR EEN PRIKJE EEN WEEKJE LANGER IN DE ZON?

De meest gehoorde reactie aan het einde van een BoardX-week is zonder twijfel dat ze véél te kort was!

Meer lezen

VOOR EEN PRIKJE EEN WEEKJE LANGER IN DE ZON?

De meest gehoorde reactie aan het einde van een BoardX-week is zonder twijfel dat ze véél te kort was! Wij proberen hier al aan tegemoet te komen door de prijs voor een aansluitende week* zo scherp mogelijk te houden. Maar voor de allerlaatste week van de zomervakantie pakken we uit met een échte stuntprijs!

* Extra week-prijs voor Youth camps in Berria: €209
Voor de ALL-IN Junior camps in Le Pin Sec is de extra week-prijs €399

Het toeval -en ook een beetje de Gregoriaanse kalender- wil dat je na week 8 nog een halve week moet slijten tussen kaftpapier, nieuwe vulpennen en een overdosis aan commercieel geruit papier. Waarom je fantastische zomer op zo’n trieste wijze afsluiten, als je evengoed nog met je tenen in het zand en met je snoet in de zon kan liggen?

Wie slim is, breit dus een vervolg aan het BoardX-avontuur! Voor maar slechts 299 euro extra, krijg je er een 5-daagse bovenop! En wie naar Berria gaat, is er zelfs voor maar €189 van af! Op 31 augustus ben je ’s ochtends terug in België om je boeken te kaften en de volgende dag fris en gezwind de eerste schooldag te starten!

Heb je al geboekt voor week 8 en wil je graag profiteren van dit aanlokkelijk aanbod? Stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar info@boardx.be en we bezorgen je in een mum van tijd de beste zomerafsluiter die je je kan inbeelden!

WEEK 9 (5-daagse): Zaterdag 25 tot donderdag 31 augustus 2023
Bestemming: Le Pin Sec
Extra Week-prijs: 299 euro

Bestemming: Berria
Extra Week-prijs: 189 euro

>>> Stuur een mailtje naar info@boardx.be!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.