THE BOARDX SEPTEMBER SESSIONS

Van zodra de scholieren op 1 september terug op de schoolbanken zitten, maken onze surfcamps zich op voor de transformatie naar kampen op maat van studenten en andere volwassenen!

Meer lezen

THE BOARDX SEPTEMBER SESSIONS

Van zodra de scholieren op 1 september terug op de schoolbanken zitten, maken onze surfcamps zich op voor de transformatie naar kampen op maat van studenten en andere volwassenen! Zowel onze gasten als onze monitoren beleefden tijdens onze septemberweken de ultieme 'fin de saison' en reken maar dat op al onze bestemmingen het einde van de zomer stevig gevierd werd!

MONTALIVET
Montalivet werd het strijdtoneel van DreamTeam Fest, een fantastisch en internationaal tornooi ter gelegenheid van 10 jaar Get Horizontal! We ontvingen maar liefst 230 deelnemers uit niet minder dan 9 landen! De dag was een aaneenschakeling van frisbee-, spikeball-, volleybal-, slip&slide- en andere uitdagingen. Om een goed evenwicht te behouden tussen inspanning en ontspanning ging de aperitief 's avonds naadloos over in een stevige party!

ZARAUTZ
Terwijl in Montalivet de frisbees royaal door de lucht vlogen, werd Zarautz Surf Village verrast door de komst van niemand minder dan Sean Dhondt! De gelukkige aanwezigen werden dus niet alleen getrakteerd op een dagelijkse portie zon en surf, maar kregen er ook nog eens een onvergetelijk optreden van zijn band ‘Manoeuvres’!

OUR ENDLESS SUMMER
Dankzij de vraag van bedrijven en scholen waar we in het voor- én najaar teambuildings, watersportstages en andere reizen voor organiseren, werken we ons uit de naad om het ultieme doel van ‘The Endless Summer’ te bereiken. Wil jij met je school of bedrijf mee aan deze droom timmeren? Geef dan een seintje via groepen@boardx.be voor een vrijblijvende offerte!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.