PUKAS-KORTING EXCLUSIEF VOOR BOARDX!

Toen we 20 jaar geleden met ons eerste BoardX surfcamp voet zetten in het charmante Zarautz, raakten we al snel bevriend met de mensen achter het lokale surfmerk Pukas.

Meer lezen

PUKAS-KORTING EXCLUSIEF VOOR BOARDX!

Toen we 20 jaar geleden met ons eerste BoardX surfcamp voet zetten in het charmante Zarautz, raakten we al snel bevriend met de mensen achter het lokale surfmerk Pukas. Om het 20-jarige bestaan van BoardX te vieren, besloten ze om onze community te verwennen met een prachtig aanbod!

Het lokale, maar wereldvermaarde surfmerk PUKAS is in de jaren 70 ontstaan vanuit een diepe passie voor het surfen. Met Zarautz en omstreken als hun thuisbasis, kon ze de evolutie binnen de surfwereld dan ook perfect op de voet volgen. Dat ze topsurfers als Dean Vandewalle, Aritz Aranburu, Natxo Gonzales, Grant ‘Twiggy’ Baker en vele anderen onder haar teamriders mag rekenen, is dan ook niet meer dan terecht!

Door zo de vinger aan de pols te houden, hoeft het dan ook niet te verbazen dat al hun winkels één en al surf ademen en trendsetters zijn op vlak van esthetiek en inrichting, zonder voeling te verliezen met waar het allemaal om draait: surf!

Wie al met BoardX op surfvakantie naar Zarautz is geweest, weet dat je - op vertoon van het BoardX-bandje - een mooie korting krijgt op alle aankopen in gelijk welke Pukas-winkel in Zarautz en San Sebastian.


Maar om het 20-jarige bestaan van BoardX te vieren, besloot Pukas om onze community nu al te verwennen met een mooie korting van 10% op al je aankopen op hun webshop, inclusief hardware! Deze korting loopt van 1 tot en met 30 april 2021!

UPDATE: Door het grote succes, besloot PUKAS de samenwerking door te trekken en krijg je tot het einde van het jaar 5% korting met de code 'BOARDX'. Eskerrik asko, Pukas!!

Surf dus als de bliksem naar shop.pukassurf.com, bekijk hun aanbod aan surfboards, surf essentials, kledij voor dames én heren, gebruik bij het uitchecken de code ‘BOARDX’ om de exclusieve korting te scoren en je bent helemaal klaar voor de zomer!

PUKAS
Pukas Surf is a family driven company based in the Basque Country and has built a reputation for making quality high-performance surfboards and custom bikinis.

Website: pukassurf.com
Webshop: shop.pukassurf.com
Instagram: PUKAS SURF - PUKAS CLOTHING - PUKAS SHOP - PUKAS SURF SCHOOL
Facebook: PUKAS SURF - PUKAS STORES & SCHOOLS

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.