OOK IN 2024: DE ÉÉNOUDER SURFWEEK!

Als je als ouder alleen met je kinderen op vakantie gaat, rust de verantwoordelijkheid van het plannen, winkelen, koken… enkel op jouw schouders en dat de klok rond.

Meer lezen

OOK IN 2024: DE ÉÉNOUDER SURFWEEK!

Als je als ouder alleen met je kinderen op vakantie gaat, rust de verantwoordelijkheid van het plannen, winkelen, koken… enkel op jouw schouders en dat de klok rond. Uiteraard ben je aan het einde van de dag eerder uitgeput dan ontspannen. Maar dat is nu verleden tijd! Na het succes van de voorbije jaren, organiseren we ook deze zomer -samen met Tomeeto- surfvakanties exclusief voor éénoudergezinnen. Tijdens deze week ontlasten wij je van al die logistieke zorgen zodat iedereen ten volle van de vakantie kan genieten!

De voorbije jaren zakten honderden gezinnen van over heel Vlaanderen af naar onze Family surfcamps. Net zoals onze vakanties een weerspiegeling zijn van de maatschappij, ontmoeten we er dan ook véél verschillende mensen. Hoe verschillend ieders beroep, opleiding of achtergrond ook is, tijdens onze vakanties vormen we steevast één hechte groep verbonden door ons enthousiast monitorenteam, de activiteiten die ze organiseert, het buitenleven én vooral…de liefde voor het surfen!


Hoe divers iedereen is, zo uiteenlopend zijn ook alle gezinnen: Kinderloze koppels, ouders met 1, 2 tot wel 5 kinderen, samengestelde gezinnen en…verrassend veel éénoudergezinnen! En dat laatste is eigelijk niet zo gek. Als je als ‘single parent’ met je kinderen op vakantie gaat, ben je heel de dag op je eentje organisator/-trice, kok(kin), kuisman/-vrouw, entertainer, verpleger, muilezel en ga zo maar door. Op onze Familycamps nemen wij al dat gedoe op ons zodat jij ten volle en mét je kinderen kan genieten van jullie vakantie.


Bovendien is ook het groepsgebeuren een grote troef van onze surfvakanties. Uiteraard is het heerlijk om je oogappels vanaf dag één al vrienden te zien maken met andere (Vlaamse) kinderen en onze kinderanimatoren. Maar vooral, in plaats van na zo’n drukke dag helemaal uitgeput en alleen achter te blijven van zodra ze naar bed zijn, heb je bij ons net de mogelijkheid om te genieten van het gezelschap van andere ouders (die tijdens de éénouder surfweek ook allemaal op hun eentje zijn) en nog op je gemak wat te kletsen.


Onze prioriteit is een toffe vakantie aan te bieden, zonder meer. Er hangt absoluut geen datesfeer, noch zijn er activiteiten in die richting. Kortom, wat de reden ook is: alleenstaand van in het begin, na een scheiding, overlijden, partner verhinderd om medische of werkgerelateerde redenen, nieuw samengestelde gezinnen die apart op vakantie gaan… De éénouder surfweek wordt een gezellige en deugddoende week voor kinderen én ouders!

PRAKTISCH
Data:
Week 1 
Vertrek bus België op vrijdagavond 28 juni 2024 - Aankomst bus België op zondagochtend 7 juli 2024
Week 8 
Vertrek bus België op vrijdagavond 16 augustus 2024 - Aankomst bus België op zondagochtend 25 augustus 2024
Week 9 Vertrek bus België op vrijdagavond 23 augustus 2024 - Aankomst bus België op zondagochtend 1 september 2024

Voor wie:
Eenoudergezinnen: mama OF papa met kinderen van 4 t.e.m. 12 jaar (Week 1) of 8 t.e.m. 18 jaar (Week 8 en Week 9)

Aantal gezinnen
:
Min 10 – max 20 éénoudergezinnen

Locatie
:
Montalivet (dep. Gironde), Frankrijk

Accommodatie:
Glamping in tipi’s of luxe lodges, of kamperen in eigen tent

Meer info over deze speciale surfweek vind je HIER!

Lees wat Ben Roelants van zijn vakantie vond!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.