OOK BOARDX STEUNT DE WARMSTE WEEK!

De Warmste Week laat niemand onbetuigd, ook BoardX niet! Op zondag 11 december staan we met het Riglet Park van onze partner Burton op de Bondgenotenlaan in Leuven.

Meer lezen

OOK BOARDX STEUNT DE WARMSTE WEEK!

De Warmste Week laat niemand onbetuigd, ook BoardX niet! Op zondag 11 december staan we met het Riglet Park van onze partner Burton op de Bondgenotenlaan in Leuven. Laat je kinderen eens proeven van een board en steun in één klap Greenpeace Belgium!

Het Riglet park is een snowpark op matten met de allures van een springkasteel dat speciaal door snowboardmerk Burton is ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar. Je krijgt er een snowboard onder je voeten, een helm op je hoofd en hop… je kan vertrekken! De lesgevers trekken je langs een parcours over heuvels, via kegels, over een wip en al wat jij moet doen is fun maken. Snowboarden is nog nooit zo eenvoudig geweest voor kinderen. Nadien word je zelfs beloond met een diploma en andere prijzen.

Maak er een leuk dagje (of weekendje!) uit van, want op zondag 11 december is Leuven the place to be! Niet alleen beleef je het openingsweekend van de immer gezellige kerstmarkt, maar openen alle winkels hun deuren op deze voorlaatste koopzondag van het jaar!

Kom dus langs onze BoardX-stand, geniet van een lekker jenevertje terwijl de kinderen zich amuseren op het Riglet Park en rondt ineens al je eindejaarsinkopen af in één van de vele mooie zaken die Leuven te bieden heeft!

PLACE TO BE: Stadsschouwburg Leuven (linkerzijde), Bondgenotenlaan 21 3000 Leuven.
Van 13u30 tot 17u30!

De opbrengst van de actie gaat integraal naar Greenpeace Belgium. Jaarlijks brengen we duizenden enthousiaste skiërs, snowboarders en surfers naar prachtige oorden in de bergen of de oceaan. We beseffen uiteraard als geen ander welke impact de mens heeft op de natuur en doen er dan ook alles aan om onze 'speelterreinen' proper te houden. Organisaties als Greenpeace leveren fulltime de nodige inspanningen om van de wereld een mooiere plek te maken, vandaar onze keuze om hen een duwtje in de rug te geven met het geld dat we doorheen het jaar én tijdens onze Warmste Week-actie verzameld hebben!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.