O’NEILL FACE2FACE 2015 AT BOARDXHOUSE MOROCCO!

Tijdens het Benelux Kampioenschap golfsurfen; de O’Neill Jackpot 2015 te Den Haag, gingen de beste surfers uit de Benelux de strijd met elkaar aan.

Meer lezen

Tijdens het Benelux Kampioenschap golfsurfen; de O’Neill Jackpot 2015 te Den Haag, gingen de beste surfers uit de Benelux de strijd met elkaar aan. Het surfniveau van de surfers uit de Lage Landen steeg naar ongekende hoogtes. Negen deelnemers wisten zich hier te plaatsen voor een unieke finale wedstrijd. Drie surfers; Remi Petersen (Men), Dominga Valdes (Women) en Tom Boelsma (Juniors) bemachtigden het goud, en plaatste zich daarmee in een mooie uitgangspositie voor de eindstrijd van het Benelux Kampioenschap 2015.

Finale Benelux Kampioenschap 2015: De O’Neill Face2Face in Marokko
SurfBenelux streeft er naar surfers zijn of haar grenzen te laten verleggen. Vandaar dat voor het eerst in de geschiedenis van SurfBenelux de winnaars van de O’Neill Jackpot af zullen reizen naar een uitzonderlijke locatie waar zij oog in oog zullen staan met hun rivalen. Een inheems koninkrijk, verlaten woestijnen, regenrijke berggebieden en een onwaarschijnlijke point break vormen de wedstrijdarena voor de O’Neill Face2Face in Marokko.


Daar is het seizoen van de giganten aangebroken, de grote winterdeining uit de Noord Atlantische Oceaan is onderweg naar de Afrikaanse kust. Dit is de tijd van het jaar waarin alleen ervaren surfers zich staande kunnen houden in de immense golven. In deze uitdagende omstandigheden zullen de topsurfers uit België en Nederland het tegen elkaar op nemen om zich uiteindelijk Benelux’s beste golfsurfer van 2015 te kunnen noemen.

(Foto: Damian Davila)

Wil je een luxe-appartement met zicht op de langste righthander van Marokko en op een half uurtje rijden van wereldspots als Anchor Point en Boilers? Dan is ons eigen BoardXHouse de ideale uitvalsbasis! En dat is precies wat SurfBenelux ook dacht :)

Verwacht de komende dagen dus tal van actie- en sfeerbeelden van de O'Neill Face2Face 2015 in Marokko!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.