MET BOARDX OP VAKANTIE DICHTBIJ HUIS.

De verre reizen naar andere continenten zullen we waarschijnlijk weer een jaartje moeten uitstellen, maar dit wil zeker niet zeggen dat we binnen onze eigen vertrouwde vier muren moeten blijven.

Meer lezen

MET BOARDX OP VAKANTIE DICHTBIJ HUIS.

De verre reizen naar andere continenten zullen we waarschijnlijk weer een jaartje moeten uitstellen, maar dit wil zeker niet zeggen dat we binnen onze eigen vertrouwde vier muren moeten blijven. Dichtbijvakanties hebben charmes die we absoluut niet mogen onderschatten! Pak dus alvast de koffers voor een avontuurlijke surftrip dichtbij huis!

Nu de zomer in aantocht is, beginnen we steeds meer en meer te dromen over de reizen en avonturen die we van onze bucketlist kunnen schrappen. Dat dit evengoed in Frankrijk of Spanje kan, bewijzen onderstaande redenen!

¿Hola, cómo estás? Très bien!

Ondanks je niet uren in een vliegtuig hoeft te zitten, vertoef je toch in een andere cultuur en taal dan je gewoon bent. En gelukkig hoef je met een eventuele cultuurshock of jetlag geen rekening mee te houden. Perfect voor een absoluut zorgeloos vakantiegevoel! Wat ‘pintxos’ en een ‘tinto de verano’ of een rosé’tje en ‘un saucisson’ erbij en je bent helemaal vertrokken richting vacation mood.

Stress-free reizen
Je kan heel makkelijk met de auto of met de bus gaan waardoor je de stress richting het vliegveld en die vliegangsten helemaal kan vermijden! Tegelijk bespaar je de wereld weer van liters kerosine en uitstoot. Bovendien zie je al rijdend zo veel meer van de omgeving dan wanneer je hoog boven de grond hangt. En geef toe, de tussenstops aan de snelweg om je benen even te strekken en een lekkere, warme ‘koffie’ uit de automaat te halen, zijn toch best gezellig en maken de reis compleet.

Ga je om god weet welke reden toch met het vliegtuig richting Zarautz bijvoorbeeld? Dan nog hoef je geen uren op het vliegtuig te zitten naar één of andere tropische bestemming. Voor je het weet, sta je al terug aan de grond je in te checken in één van onze Europees paradijselijke surfcamps. Gelieve dan wel je kerosine-uitstoot te compenseren via Greentripper!Je bespaart geld dat je kan uitgeven aan leuke souvenirs en herinneringen!

Geen dure vliegtickets, geen extra visums of andere kakdocumenten die je een arm kosten, geen extra inentingen tegen gele koorts of DTP... Dichtbijvakanties besparen je heel wat geld als het neerkomt op deze zaken. Zo goed als alles is reeds bij de pakketprijs inbegrepen, zo heb je ineens meer zakgeld om tijdens je vakantie aan leuke dingen uit te geven!

Ideaal voor een shortbreak

Stel je hebt het te druk op het werk, of met de studentenjob of herexamens en je kan je dus geen lange verre reis veroorloven, maar je wil er toch écht heel graag even tussenuit? Dan is zo’n dichtbijvakantie ideaal om je batterijen in een snel tempo weer op te laden! Zon, zee strand en surf is your way to go.Ook dichtbij huis vind je geweldige surfspots!

Oké, toegegeven, surfen op tropische bestemmingen is natuurlijk best indrukwekkend, maar jammer dat het zo ver is en stukken van mensen kost om er te geraken. Gelukkig heeft ook Europa heel wat leuke surfspots te bieden met een minstens even geweldige surfcultuur!

De Atlantische kust van Frankrijk en Spanje bestaat uit tal van prachtige stranden, baaitjes en kliffen met topgolven waar je perfect kunt leren surfen of je surfskills kunt trainen. De heerlijke lokale cultuur krijg je er gratis bij! Leuke strandtentjes waar je lekkere snacks, cocktails en healthy food kunt verorberen, fijne boetiekjes waar je geweldige deco-spulletjes, souvenirs of outfits kunt spotten en uiteraard vele, bruisende uitgaansgelegenheden en ontmoetingsplekken.

Kortom, je hoeft dus helemaal niet ver te reizen om de surfvibes op te pikken!

Zin gekregen in een superleuke, bruisende en relaxte dichtbijvakantie? Surf dan snel naar ons aanbod en boek een onvergetelijke BoardX surfvakantie!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.