LIVE OCEAN INSPIRED YOGA SESSIE!

Dat Surf en Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, wisten we al langer dan vandaag.

Meer lezen

LIVE OCEAN INSPIRED YOGA SESSIE!

Dat Surf en Yoga onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, wisten we al langer dan vandaag. Maar ook na een hele week lang thuis in quarantaine zitten (met de stijve spieren, hoofdpijn en nakende zenuwinzinkingen als gevolg), brengt wat yoga zeker soelaas. Speciaal voor jou voorziet Joke daarom op zaterdag 4 april een live yoga sessie met zicht op zee!

Yoga is de perfecte workout om tegelijkertijd je ademhaling te trainen, je flexibiliteit te verbeteren, je surfspieren te versterken en je core stability te vergroten! Kelly Slater kan niet zonder zijn dagelijkse zonnegroet en ook op onze surfcamps zijn yoga sessies inbegrepen. Verwacht je niet chakra’s en spiritualiteit, maar wel leerrijke sessies waarbij je je lichaam helemaal onder controle krijgt en je lenigheid, kracht en evenwicht een boost krijgen. Ideaal om er tijdens je volgende surfsessie weer helemaal tegenaan te gaan!

Op zaterdag 18 april om 10u zal onze YogaJoke jullie meenemen in oase van rust tijdens een live yoga sessie. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een laptop of smartphone met de applicatie ZOOM, makkelijke kledij en een (yoga)matje of handdoek. Kies een rustig plekje uit in je huis en ontspan!

YogaJoke is sinds enkele jaren niet meer weg te denken uit onze Family Resorts in Montalivet. Zij is zelf ook een fanatieke surfster en weet dus als geen ander welke oefeningen ideaal zijn om je voor te bereiden op je volgende surfsessies, die er hopelijk binnenkort aan zit te komen! De ideale persoon om je helemaal zen door deze coronacrisis te begeleiden en je yogaskills naar een hoger niveau te tillen.

Ervaring is niet nodig of belangrijk, goesting daarentegen is meer dan welkom!

Noteer alvast 18 APRIL OM 10U in jullie agenda, bewaar deze link of meeting ID: 713-118-0395 en join ons komende zaterdag via ZOOM voor een live ocean inspired yoga sessie!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.