KOM MEE NAAR JOE SURF PARADISE! (10 - 17 JULI, MONTALIVET)

Van 10 tot 17 juli strijkt radiozender JOE neer op ons familycamp in Montalivet!

Meer lezen

KOM MEE NAAR JOE SURF PARADISE! (10 - 17 JULI, MONTALIVET)

Van 10 tot 17 juli strijkt radiozender JOE neer op ons familycamp in Montalivet! Het belooft een erg speciale en muzikale week te worden vol bekende artiesten, live uitzendingen en heel wat JOE-verrassingen. Heb je zin om de Quatorze Juillet eens in Montalivet te vieren? Schrijf je dan als de bliksem in!

Rond deze tijd vorig jaar stond radiozender JOE op het punt om hun veelbelovend vakantieconcept te lanceren! Helaas maakte Corona haar intussen welbekende naam waar en gooide ze een ton roet in het eten…Er zat niets anders op dan de plannen even op te bergen, maar gelukkig betekent uitstel geen afstel en staan we samen met JOE te popelen om jullie mee te nemen naar JOE SURF PARADISE!

Deze speciale week vindt plaats op ons welbekende domein in Montalivet van 10 juli tot 17 juli, een enorm populaire vakantieperiode voor vele gezinnen. Bovendien viert Frankrijk haar nationale feestdag op woensdag en kan het feest dus al helemaal niet stuk. Tot voor kort was deze befaamde week geblokkeerd, maar we zijn enorm blij alle plaatsen eindelijk beschikbaar te mogen stellen!

Net zoals op al onze andere surfvakanties, mag je je verwachten aan een week waarbij sport en plezier, family time en me time, rust en activiteiten hand in hand gaan. JOE zorgt echter voor een paar leuke extra’s en bevestigde alvast dat niemand minder dan Natalia en Gers Pardoel mee het mooie weer komen maken, dj’s Jan Bosman en Evi Hanssen live radio zullen brengen en we nog veel andere Joe-verrassingen mogen verwachten!

Heb je dus zin in een heerlijke ‘glamping’-vakantie aan de oceaan, in de hangmat te liggen terwijl de anderen golven trotseren of eens gezellig met je partner eropuit te trekken terwijl wij ons ontfermen over je kinderen? Spring dan snel op de kar, want de plaatsen zijn beperkt!

Lees meer op Joe.be of klik gewoon meteen op één van onderstaande accommodaties:

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.