CRAZY COLLAB T.V.V. 7HILLS SKATEPARK JORDANIË!

Vorig jaar bracht de Earth Tax 3120 euro in het laatje. Wij schonken dit aan het Leuvense VZWeetje dat dit integraal doorstort naar 7Hills skatepark in Jordanië.

Meer lezen

CRAZY COLLAB T.V.V. 7HILLS SKATEPARK JORDANIË!

Vorig jaar bracht de Earth Tax 3120 euro in het laatje. Wij schonken dit aan het Leuvense VZWeetje dat dit integraal doorstort naar 7Hills skatepark in Jordanië. Om dit bedrag nog een duwtje in de rug te geven, bracht VZWeetje -in samenwerking met Lousy Livin Underwear- deze week een full pyjama-set uit!

VZWeetje is het Leuvense ondersteuningsplatform voor en door skaters dat zich bezig houdt met alles wat te maken heeft met skaten in en rond Leuven. BoardX-monitoren Nathan en Jasper zijn twee van de drijvende krachten achter deze vzw.

Naast het organiseren van skatelessen, skatekampen en initiaties, streven ze er ook naar om skaten zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Zo organiseren ze bijvoorbeeld aparte lessen voor meisjes en volwassenen, en brengen ze het skategebeuren naar de mensen toe a.d.h.v. workshops met hun eigen mobiele skatetoestellen.

Aangezien VZWeetje ook nauw samenwerkt met 7Hills Skatepark in Jordanië, vonden we het quasi vanzelfsprekend dat de opbrengst van de BoardX Earth Tax naar deze ngo in Jordanië gaat!

Op dit moment houdt 7Hills een fundraiser om hun werking voor 2022 te kunnen garanderen. Hiervoor bracht VZWeetje een pyjama-collectie uit om zo het oorspronkelijke bedrag hopelijk te kunnen vermenigvuldigen!

Maak deze winter vette steez bij je matties en bestel de te coole pyjama-set op onze webshop!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.