CLAIM YOUR OWN SURF SPOT!

Seaspiracy is dé eye opener van de voorbije weken. De Netflix-documentaire legt de verwoestende impact van de commerciële visserij bloot en liet ons niet onberoerd!

Meer lezen

CLAIM YOUR OWN SURF SPOT!

Seaspiracy is dé eye opener van de voorbije weken. De Netflix-documentaire legt de verwoestende impact van de commerciële visserij bloot en liet ons niet onberoerd! We besloten meteen actie te ondernemen en een grote inzamelactie te houden voor Sea Shepherd! Word gedurende één jaar virtueel eigenaar van J-Bay, Jaws of Montalivet Beach and save our oceans!

Na het bekijken van de ophefmakende documentaire Seaspiracy, willen we absoluut -naast onze jaarlijkse Earth Tax-inzameling en de bestaande inspanningen op onze surfcamps- nòg beter ons best doen om de BoardX foot(of food-)print te verkleinen. Maar ook om een extra actie op touw te zetten en Sea Shepherd een hart onder de riem te steken!

WORD EIGENAAR VAN JOUW FAVORIETE SURFSPOT
Wij hebben een lijst opgesteld met ’s werelds beste surfspots die we zullen verkopen tijdens een online veiling! Er wordt echter niet tegen elkaar opgeboden, want we hanteren het 'first come, first surf'-principe.

Zo gaat het in z'n werk:
1. Surf naar onze webshop waar onderstaande surfspots netjes per continent te vinden zijn.
2. Wil je de line-up helemaal voor jou alleen, dan betaal je €100 per spot. Sommige spots zijn echter opgesplitst zodat het je slechts (een veelvoud van) €10, €25 of €50 kost voor een plekje achter de branding. (Spoor dan zeker je vrienden aan om in dezelfde spot te investeren opdat jullie samen de line-up kunnen delen!)
3. Duid 'Cadeaubon per mail' aan en na de betaling ontvangen de nieuwe eigenaars uiteraard een officieel certificaat om boven hun bed te hangen, en op socials te delen! ;)

Samen met de opbrengst van onze Earth Tax en de collectebussen op onze surfcamps gaat de volledige opbrengst hiervan integraal naar Sea Shepherd!

Claim your surf spot and give the ocean a break!

Staat jouw favoriete surfspot niet in de lijst? Laat het ons weten via info@boardx.be en we zetten'm ertussen!

Overzicht surf breaks:

Overzicht surf breaks & proud owners:

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.