BOARDX ZOMERCOLLECTIE 2020!

Voor de nieuwe BoardX Spring/Summer20 kledingcollectie deden we beroep op de grafische skills van onze huisfotograaf, -cameraman én illustrator Daan Verstrepen a.k.a. 'iceandkream'!

Meer lezen

BOARDX ZOMERCOLLECTIE 2020!

Voor de nieuwe BoardX Spring/Summer20 kledingcollectie deden we beroep op de grafische skills van onze huisfotograaf, -cameraman én illustrator Daan Verstrepen a.k.a. 'iceandkream'! Het resultaat: een unieke en speelse kledinglijn! De volledige reeks omvat een sweater, T-shirts en een petje en de tekeningen komen uiteraard ook terug op alle merchandise en andere BoardX-goodies!

Wanneer je aan de BoardX surfvakanties denkt, voel je meteen de zomerse gloed in je lijf opkomen. Op vakantie met je vrienden of familie, zonovergoten stranden waarop je uren ligt te bakken, de geur van surfwax en zonnecrème die alomtegenwoordig is, het verfrissende water waar je anytime met je surfboard in kan duiken, eindeloos ijsjes likken en aan cocktails sippen en de continue vrijheid om te gaan en ter staan waar je wil...de gedachte hieraan deed Daan al snel grijpen naar twee toffe mascottes (het surfboardje 'Cutback E' en het ijsje 'Floaty T') die jou deze zomer mee op avontuur nemen!

Wil je je een toffe surflook aanmeten, dan hoef je er geen één winkel voor binnen te stappen. Bestel alvast -met extra korting!- een sweater en petje tijdens je boeking en je ontvangt dit kledingpakket bij aankomst op het surfcamp. Of koop gewoon alles -weliswaar zònder korting- ter plaatse. Het T-shirt krijgt iedere BoardX'er alvast gratis van ons!


Heb je je ingeschreven zonder de sweater en het petje erbij te nemen? Dan kan je -zolang je nog niet betaald hebt- zélf de boeking nog aanpassen en het kledingpakket toevoegen aan je inschrijving. Is je boeking wél al betaald en wil je alsnog genieten van de presale-korting? Geen probleem, stuur een mailtje naar aude@boardx.be en nadat je de aangepaste bestelbon met het resterende bedrag hebt betaald, mag je op beide oren slapen en dromen van het kledingpakketje dat in Spanje of Frankrijk op jou ligt te wachten!

Dikke merci aan Lize (@lizehelsen) voor de foto's van haar supercool gezinnetje in onze nieuwe outfits! Bekijk het volledige fotoalbum op onze Facebookpage!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.