BOARDX HAALT MEER DAN 11.000 EURO OP VOOR GREENPEACE BELGIË!

Afgelopen zondag stonden we in het kader van de Warmste Week met het Rigletpark op de Bondgenotenlaan in Leuven.

Meer lezen

BOARDX HAALT MEER DAN 11.000 EURO OP VOOR GREENPEACE BELGIË!

Afgelopen zondag stonden we in het kader van de Warmste Week met het Rigletpark op de Bondgenotenlaan in Leuven. Ons enthousiast BoardX monitorenteam bezorgde de hele namiddag bijna 100 kinderen hun allereerste snowboardervaring! Trotse ouders stonden hen langs het parcours te bewonderen en genoten achteraf van een drankje en een babbel aan onze gezellige winterbar. Kortom, een meer dan geslaagde namiddag!

Uiteraard was het de bedoeling om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel! De bokaal met vrije bijdrages (en de jenever- en tombolakassa) was aan het einde van de dag goed gevuld: ons namiddagje snowboarden leverde niet minder dan 783,70 euro op! Gulle gevers, BEDANKT!

Dit bedrag voegen we toe aan de opbrengst van de Earth Tax, het vrijblijvend procentje dat je bovenop de boeking van je BoardX-vakantie kan betalen. Aan het einde van het jaar doneren we de opbrengst aan een ecologisch of sociaal project dat zich inzet voor het behoud van onze 'speelterreinen'.

Dit jaar kozen we ervoor om Greenpeace te steunen. Jaarlijks brengen we duizenden enthousiaste skiërs, snowboarders en surfers naar prachtige oorden in de bergen of de oceaan. Zonder al dit schoons zouden we als ‘natuursporters’ nergens staan en we doen dan ook ons uiterste best om zorg te dragen voor het milieu! Ook organisaties als Greenpeace zetten zich als geen ander in om van de wereld een mooiere plek te maken, vandaar onze keuze om hen een duwtje in de rug te geven.

Dit jaar zamelden we met de Earth Tax 10.990 euro in. Samen met onze actie voor de Warmste Week komen we dus op een bedrag van -U bent werkelijk fantastisch- 11.773,70 euro!

Alsjeblieft, Greenpeace! Op naar een volgend record!

Klik hier en bekijk alle foto’s van De Warmste Week-namiddag!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.