15 YEARS BOARDX FESTIVAL

BoardX viert feest en jij viert mee! Het idee ontstond tijdens het regenachtige najaar van 2001: “Wat als wij nu eens de beste surfcamps van de wereld zouden organiseren?”

Meer lezen

15 YEARS BOARDX FESTIVAL

BoardX viert feest en jij viert mee!

Het idee ontstond tijdens het regenachtige najaar van 2001: “Wat als wij nu eens de beste surfcamps van de wereld zouden organiseren?” Koppen werden bijeen gestoken, plannen uitgedokterd en prospecties ingepland. De zomer die volgde was de droom werkelijkheid en genoten we van de zon, strand en golven van Zarautz!

15 jaar later zijn we uitgegroeid tot dé nummer 1 surfspecialist in Vlaanderen met Junior, Youth, Plus én Family Surfcamps in Frankrijk en Spanje. Meer dan 5000 sportievelingen brengen we jaarlijks in contact met het surfen. Sommigen vonden er hun nieuwe hobby, anderen hun passie en zelfs hun levenspartner… maar sowieso vond iedereen er de tijd van hun leven!

Het spreekt voor zich dat we er een memorabele dag van willen maken. Een dag waar het vroeger en het nu op één plek samenkomt. Een plek waar zowel gezinnen samen een leuke namiddag kunnen beleven als waar je ’s avonds de benen van je lijf kan feesten op de afterparty!

WHEN & WHERE?
Zaterdag 26 november 2016

Surf.Snow.Art Festival : 13 - 23u

Afterparty : 22u30 - 5u

Locatie : KERK Gent (Kerkstraat 24, 9050 Gentbrugge)


DAGPLANNING

// STOCKSALES //
BoardX, O’Neill, Wesc, Poler, HUF, … maken hun opslagplaatsen leeg en bieden hun waren aan op een heuse stocksale! Verwacht je aan tonnen kledij en accessoires aan een fractie van de winkelprijs!

// TWEEDEHANDSMARKT SURF & SNOW //
Naast de stocksale voorzien we ook een zone waar je terecht kan om tweedehands surf & snowboardspullen op de kop te tikken. Ben je nog op zoek naar een leuke goggle voor je volgende skivakantie?, Wilde je altijd al je eigen surfboard, maar vind je een nieuwe veel te duur?, of wil je gewoon de wegwerpmaatschappij een hak zetten en mee ijveren voor een duurzame wereld?, dan is dit jouw place to be!

// PHOTO & ART EXPO //
Photo Expo's, Live Board Repairs en Live Tiki creations zorgen voor een leuke afwisseling tijdens het shoppen!

// FOOD & DRINKS //
Uiteraard overleef je geen hele dag zonder eten of drinken. Wij voorzien daarom een mooi aanbod aan foodtrucks en drinkgelegenheden!

// LIVE BAND & DJ'S //
Het geheel wordt overgoten door een vleugje sfeervolle muziek. DJ’s zorgen voor leuke deuntjes en een live band geeft het beste van hunzelf met de leukste covers. Smeer die stembanden al maar goed in!


// AFTERPARTY @ KERK CAFE //
Van zodra de zon onder is, wordt het KERK café omgetoverd tot een ware discotheek. DJ’s spelen ten dans en tot in de vroege uurtjes geven we op de dansvloer het beste van onszelf!

22u30 Ricky P

24u Les Miami Punque

1u Freaquency

3u DJ Lengah

TICKETS* : €12 > https://www.ticketshark.be/store/boardx

*Op vertoon van je afterparty ticket krijg je gratis toegang tot het event overdag!


Kruis 26 november aan in je agenda en boek alvast je afterpartyticket! (Wegens de beperkte capaciteit worden deze tickets enkel in voorverkoop aangeboden!)

-----

Inkom Event €3
Afterparty ticket* €12 > https://www.ticketshark.be/store/boardx
*Op vertoon van je afterparty ticket krijg je gratis toegang tot het event overdag!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.