x

Zomervakantie

Wil jij ook een zomervakantie met veel zon, zee, strand en surf? Wil je in de zomervakantie heel de dag luieren aan het strand, een hele week partyen of elke dag veel surfen op lekkere golven? Dat kan allemaal tijdens de BoardX Surfcamps op toplocaties in Frankrijk en Spanje! We hebben zomervakanties samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! 

Voor elke leeftijd hebben we een zomervakantie op maat:

De zomervakanties voor jongeren van 13 t.e.m. 16 jaar zijn razend populair! Een enthousiast monitorenteam, piekfijn verzorgde kampen en het aanleren van ‘extreme’ sporten op niveau van deze leeftijd zorgen voor een echte succesformule!

--> JUNIOR (13-16J)

Jongeren tussen 16 en 18 jaar kunnen terecht op onze zomervakantie op maat! Ouders kunnen gerust slapen door de professionele begeleiding van een monitorenteam en jongeren kunnen zich amuseren tijdens de vele activiteiten op maat.

--> YOUTH (16-18J)


Ouder dan 18? Voor jou hebben we ook de ideale zomervakantie samengesteld! Neem hier zeker een kijkje!

--> PLUS (18+)


Ben je een ouder en wil je samen met je kinderen op een leuke zomervakantie? Laat je kinderen opvangen door ons animatieteam terwijl jullie staan te surfen op de golven. Bekijk zeker onze familievakanties op maat:

--> FAMILY

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x