x

Wat doe jij in de zomervakantie van 2021?

  

Wat doe jij in de zomervakantie van 2021?

Heb jij al een idee hoe je zomervakantie eruit gaat zien? Wij hebben alvast enkele suggesties op het menu staan, die ongetwijfeld de moeite waard zullen zijn. Zomervakantie 2021? Here we come!

 

What about de zomervakantie van 2021

Wie aan de zomervakantie denkt, denkt aan zon, zee, strand, lekker eten, zalige golven en goede vibes! De impact die het COVID-19 virus ging hebben op ons leven, had niemand zien aankomen. Dat zorgde er ook voor dat de afgelopen zomer er nét iets anders uitzag dan andere jaren. Ondanks dat afgelopen zomer een TOP zomer was, gaan we graag volgende zomervakantie met onze junior en youth camps terug naar het buitenland! 

  

Zomervakantie 2021: Family

Niet alleen Youth en Junior kunnen hoogstwaarschijnlijk weer naar het buitenland, ook het Family-aanbod hebben we uitgebreid! Volgende zomervakantie kunnen gezinnen en families ook terecht in het Zarautz Family Resort in Zarautz, Spanje. Zarautz is de ideale uitvalsbasis voor zowel natuur- en cultuurliefhebbers als shopping addicts en party animals. Het openbare vervoer is zeer goed uitgebouwd en koppelt grote steden en kleine dorpjes in de buurt moeiteloos aan elkaar. Kortom, zijn er geen golven te bespeuren? Dan zijn er voldoende andere activiteiten te beleven die er een onvergetelijke reis van maken!

 

Zomervakantie 2021, here we come!

Wij tellen alvast enorm af naar de zomervakantie van 2021 en kunnen niet wachten om er samen met jullie weer tal van herinneringen te maken!

 

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x