x

Surfreis

Op zoek naar een surfreis? Bekijk dan zeker eens het aanbod van het BoardX Surfcamp! Zon, zee, strand en veel surf… BoardX heeft surfreizen samengesteld speciaal op maat voor verschillende leeftijdscategorieën! Vanaf 13 jaar kan je bij ons al een surfreis boeken, zelfs als je een ouder bent met kinderen kan je bij ons terecht voor een leuke surfreis als familievakantie. Bekijk hieronder de verschillende vakanties:

De surfreizen voor jongeren van 13 t.e.m. 16 jaar zijn razend populair! Een enthousiast monitorenteam, piekfijn verzorgde kampen en het aanleren van ‘extreme’ sporten op niveau van deze leeftijd zorgen voor een echte succesformule!

--> JUNIOR (13-16J)

 

Jongeren tussen 16 en 18 jaar kunnen terecht op een surfkamp op maat! Ouders kunnen gerust slapen door de professionele begeleiding van een monitorenteam en jongeren kunnen zich amuseren tijdens de vele activiteiten op maat.

--> YOUTH (16-18J)

 

Ouder dan 18? Voor jou hebben we ook de ideale surfreis samengesteld! Neem hier zeker een kijkje!

--> PLUS (18+)

 

Ben je een ouder en wil je samen met je kinderen op surfreis? Laat je kinderen opvangen door ons animatieteam terwijl jullie staan te surfen op de golven. Bekijk zeker onze familievakanties:

--> FAMILY

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x