x

Surf hostel

Op zoek naar een surf hostel? Bekijk dan zeker eens het aanbod van het BoardX Surfcamp! Zon, zee, strand en veel surf… BoardX heeft verschillende surf hostels in Frankrijk en Spanje.

Het surf hostel wordt opgesteld op een toplocatie om te surfen. Je slaapt in tenten en er zullen elke dag leuke activiteiten voorzien worden die begeleid worden door een enthousiast team monitoren.

Vanaf 13 jaar kan je bij ons al een plaatsje boeken in het surf hostel, zelfs als je een ouder bent met kinderen kan je bij ons terecht in een surf hostel voor een leuke familievakantie. Bekijk hieronder de verschillende surf hostels:

 

De surfkampen voor jongeren van 13 t.e.m. 16 jaar zijn razend populair! Een enthousiast monitorenteam, piekfijn verzorgde kampen en het aanleren van ‘extreme’ sporten op niveau van deze leeftijd zorgen voor een echte succesformule!

--> JUNIOR (13-16J)

 

Jongeren tussen 16 en 18 jaar kunnen terecht op een surfkamp op maat! Ouders kunnen gerust slapen door de professionele begeleiding van een monitorenteam en jongeren kunnen zich amuseren tijdens de vele activiteiten op maat.

--> YOUTH (16-18J)

 

Ouder dan 18? Voor jou hebben we ook de ideale surf hostel samengesteld! Neem hier zeker een kijkje!

--> PLUS (18+)

 

Ben je een ouder en wil je samen met je kinderen op surfvakantie? Laat je kinderen opvangen door ons animatieteam terwijl jullie staan te surfen op de golven. Bekijk zeker onze familievakanties:

--> FAMILY

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x