x

Strandvakantie

Op zoek naar een leuke strandvakantie? Dan is het BoardX Surfcamp zeker iets voor jou! Zon, zee, strand en veel surf… kan je je nog een betere strandvakantie voorstellen? We hebben vakanties samengesteld die jou op het lijf zijn geschreven! Lekker luieren op het strand, surfen op goede golven of een hele week partyen? Dat kan allemaal tijdens een van de BoardX Surfcamps op toplocaties in Frankrijk en Spanje! Bekijk hieronder het uitgebreide aanbod aan strandvakanties voor verschillende leeftijden:

De vakanties voor jongeren van 13 t.e.m. 16 jaar zijn razend populair! Een enthousiast monitorenteam, piekfijn verzorgde kampen en het aanleren van ‘extreme’ sporten op niveau van deze leeftijd zorgen voor een echte succesformule!

--> JUNIOR (13-16J)Jongeren tussen 16 en 18 jaar kunnen terecht op onze vakantie op maat! Ouders kunnen gerust slapen door de professionele begeleiding van een monitorenteam en jongeren kunnen zich amuseren tijdens de vele activiteiten op maat.

--> YOUTH (16-18J)

 

Ouder dan 18? Voor jou hebben we ook de ideale strandvakantie samengesteld! Neem hier zeker een kijkje!

--> PLUS (18+)

 

Ben je een ouder en wil je samen met je kinderen op een leuke strandvakantie? Laat je kinderen opvangen door ons animatieteam terwijl jullie staan te surfen op de golven. Bekijk zeker onze familievakanties op maat:

--> FAMILY

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x