Youth Day 2023

Meer lezen

We hebben een BoardX Family Day voor alle BoardX-gezinnen en Oktoberfest on Snow voor onze monitoren, studenten en singles. Maar natuurlijk vergeten we de jongeren die mee waren naar Le Pin Sec en Berria ook niet! Hiervoor organiseren we op 18 november een dag in AREA 53, een Indoor Activity Center van de nieuwste generatie, gelegen op een toplocatie in Antwerpen, tegenover Fort 4 in Mortsel.

Area 53 is the place to be voor e-karting, Simrace, Wave surfen, Bowling, Arcade en interactieve games, je geniet daarbij telkens van de nieuwste snufjes en technologieën.

ACTIVITEITEN

INDOOR SURFEN:
In Area 53 kan je de sensatie van het surfen ook indoor beleven. Uniek in België! De kunstmatige golf garandeert het hele jaar door wavesurfplezier!Denk aan snowboarden zonder sneeuw, surfen zonder de driften van het board, skateboarden zonder wielen...
Beginners kunnen hier een nieuwe sensatie ontdekken. Voor de ervaren surfers is Area 53 de perfecte plek om nieuwe bewegingen te ontwikkelen en nieuwe trucs onder de knie te krijgen.
Elke sessie wordt begeleid door een instructeur zodat je in alle veiligheid vooruitgang kan boeken.

E-KARTING:
Beleef het Ă©chte racegevoel, maar dan zonder geur- of lawaaihinder. Met de hypermoderne elektrische karts van Area 53 daag je je tegenstanders uit in een ware race.
De nieuwste generatie 360° multi-level track is 500 meter lang en garandeert je een uitzonderlijke rit! Dit circuit leent zich uitstekend voor zowel de junior, de beginnende rookie als voor de doorwinterde kart fanaat van elke leeftijd. De dynamische ledverlichting zorgt voor een unieke beleving.

SIM RACING:
Beleef een realistische race-ervaring op beroemde circuits. Met hoogwaardige graphics, realistische geluiden en feedback van het stuur, voel je de snelheid en competitie zoals nooit tevoren. Word Ă©Ă©n met de raceauto en ervaar de adrenaline van een echte Formule 1-race.
Met 12 gloednieuwe simulatoren, authentieke Formule 1-sturen en geavanceerde technologieën dompelen we raceliefhebbers onder in de opwindende wereld van de autosport.

BOWLING:
In Area 53 kan je kiezen tussen klassiek bowlen op onze 14 ultramoderne bowlingbanen en een totaalbeleving. Als eerste in België bieden zij namelijk het interactieve “Spark”-bowlen aan. Daarbij wordt ultramoderne laserprojectietechnologie op de baan gecombineerd met de scoring.
Kies uit vijftien fantasierijke thema’s, verlicht de baan met ongelooflijke graphics of projecteer je eigen foto’s op de baan tijdens het spelen. SPARK is volledig geïntegreerd op 4 banen waardoor je favoriete Sync-game verandert in een spannende reality-activiteit met thema’s zoals Angry Bird, Rival Rumble, Boom Bots….

INTERACTIVE GAMES:
In de Interactive Games Arena word je ondergedompeld in een interactieve speelbox van 20 m² met projectiesysteem en een indrukwekkende licht- en geluidsapparatuur. De Interactive Games Area bevat een ruim aanbod aan games vol plezier, humor en spanning. De games hebben diverse thema’s gebaseerd op sport, wetenschap en kennis. Stap in de wereld van Angry Birds, Break-It Soccer of red de aarde in Zombies vs Brains.

PAKKETTEN
We hebben een aantal pakketten samengesteld waaruit je kan kiezen.

Bowlen + E-karting + Indoor surfen + Lunch&drink voucher: €80
Bowlen + E-karting + Sim racing + Lunch&drink voucher: €65
Surfen + Lunch & drink voucher: €50
Bowlen + E-karting + Lunch & drink voucher: €50
Bowlen + Interactive games + Lunch & drink voucher: €30

Indien je wil surfen, raden we je aan om snel tickets te bemachtigen, aangezien dit erg populair is en de plaatsen beperkt zijn!

PRAKTISCH
Datum: 18 november 2023 

Deuren: van 11u tot 23u

Place to be: Area 53
Adres: Krijgsbaan 53 - 2640 Mortsel

‍

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.