x

Win de BoardX Surfkoffer t.w.v. 2000 euro!

BoardX beloont alle vroege vogels! Dat zij zeker zijn van een plekje op onze populaire surfcamps én een vroegboekkorting krijgen, dat weet iedereen al jàren. Dit jaar maakt iedereen die zich deze maand (en dus vòòr 1 januari 2018) inschrijft, daar bovenop nog kans op een fantastisch prijzenpakket ter waarde van 2000 euro!

Het is cadeautjestijd! Niet alleen je grootouders, maar ook wij bedleven jullie maar al te graag met verrassingen! Geen chocolade kerstman of het zoveelste paar sokken, maar wel àlles wat je nodig heb om op surftrip te vertrekken: DE BOARDX SURFKOFFER!

Mahalo Surfboard + vinnen + leash + wax
BoardX reischeque voor je vriend(in)
O’Neillwetsuit + Poncho
O’Neill kledingpakket (Boardshort/bikini, t-shirt, sweater)
BoardX kledingpakket (T-shirt, sweater, jogging)
Vans rugzak, kledingpakket + zonnebril
Vans backpack
Havaianas flipflops
I Love the Seaside reisgids
Stormrider Surfgids
BoardX Gold cards
Toiletzakje met TBBS-tandenborstel
BoardX Mizu Bottle
FCS Reiskoffer
RedBull 24-pack

Een prijs om van achterover te vallen, al zeggen we het zelf! Wie de BoardX Surfkoffer wint, hoeft er nog hooguit wat ondergoed bij te proppen en onze bus op te stappen!

Al wie tijdens de maand december boekt (of geboekt heeft) maakt kans op deze fantastische prijs. Op woensdag 10 januari trekt een onschuldige hand de naam van de gelukkige winnaar die met de Surfkoffer gaat lopen!

Kortom, doe een extra inspanning tijdens de blok en de examens en je bent zeker van een zorgeloze zomer! Boek je surfvakantie voor nieuwjaar en win de BoardX Surfkoffer!

Contact Jobs Ecoriders

Partners

x