x

WIN DE BOARDX SS17 COLLECTIE!

Je goed voelen in je vel is voorwaarde nummer 1 om te kunnen blokken voor die verschrikkelijke examens. Daarom geven we bollebozen ook de kans om de nieuwste BoardX collectie te winnen! 

UPDATE: Winnaar bekend!

We werden de voorbije week OVERSPOELD door reacties op de wedstrijd! Al was de hoofdprijs niet min, vielen we toch achterover van jullie enthousiasme! (CHECK DIE COLLAGE HIERONDER!)

Aan de foto's en filmpjes te zien was het overduidelijk alweer een slopende, hete en moordende examenperiode! Er waren enorm veel originele, grappige, creatieve en gewaagde inzendingen bij en we kregen maar niet genoeg van jullie kijk op de blok. Hopelijk was de wedstrijd ook voor jullie een welkome pauze tussen het studeren door. Iedereen leek alleszins heel erg uit te kijken naar of te dromen van onze surfvakanties (en onze nieuwe kledingcollectie)!

Helaas kon er slechts één winnaar zijn die onze onschuldige hand getrokken heeft.

PROFICIAT SARA ANDRIES! Je hebt een volledige BOARDX SS17 outfit gewonnen!

We willen uiteraard IEDEREEN bedanken om mee te doen. We organiseren steeds tal van wedstrijden, dus hou onze Facebookpage, Instagram-account, website en newsletter steeds in de gaten voor ongelofelijke prijzen.

Wil je ook zo'n coole kledij scoren? Rep je dan naar één van onze surfcamps, want enkel daar is de BoardX collectie verkrijgbaar!


BEDANKT! EINDE UPDATE.

Het enige wat je moet doen is voor woensdag 28 juni een foto of story van jezelf in studeermodus (t.t.z. je metershoge stapel cursussen en je favoriete blokoutfit) posten op jouw instagramstory (vergeet de @boardxrocks niet!) of doorsturen naar @boardxrocks! Haal dus die comfy studypants en je meest versleten BoardX-sweater boven, toon ons je bureau en #currentmood en WIN!

SUCCES!!! (ook met je examens ;) )

via GIPHY

via GIPHY

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x