x

O’Neill Digital Junior Showdown!

Ben je tussen 12 en 18 jaar oud en heb je er altijd al van gedroomd om sponsored rider te worden van een echt surfmerk? Welaan dan, waag je kans met de eerste O’Neill Digital Junior Showdown! Het enige wat je moet doen is een video posten waarin je toont hoe goed, maar vooral hoe grààg je surft. Lees zeker verder en ontdek hoe jij de volgende O’Neill rider kan worden!

O’Neill gaat met haar eerste Digital Junior Showdown op missie om de meest originele surfers van Europa op het spoor te komen! Tijdens deze wedstrijd draait alles rond pleasure maken in het water terwijl je je op je surfboard van je meest expressieve kant laat zien. Ze zoeken niet naar de meest technische surfer, maar willen dat je toont hoe jij van het surfen geniet en origineel en creatief uit de hoek komt!WAT ZIJN DE REGELS?
– Deelnemers moeten tussen 12 en 18 jaar oud zijn

– Deelnemers moeten in Europa wonen.

– De videoclips mogen niet langer dan 60 seconden duren.

– Er is één categorie voor jongens en één categorie voor meisjes.

– Deadline om video’s te upload is 1 oktober. De winnaars worden op 15 oktober bekend gemaakt.

HOE NEEM JE DEEL?
Om mee te doen, deel je je video op je eigen Instagram of TikTok-account. Gebruik de Hashtag #JuniorShowdown en Tag @oneilleurope op IG of @oneillofficial op TikTok en zorg ervoor dat je profiel openbaar is! That’s it, Geen andere regels. Kies zelf of je één ritje op een golf deelt, dan wel of je volledig los gaat met een hele montage. Je wordt beoordeeld op creativiteit, stijl en originaliteit!

WAT KAN JE WINNEN?
Je mag zo veel #JuniorShowdown-inzendingen indienen als je wil, elke inzending zal beoordeeld worden! Er worden 2 sponsoringen uitgedeeld. Eentje in de categorie jongens en eentje in de categorie meisjes!

WIE ZIJN DE JURYLEDEN?
De jury bestaat uit zowel huidige Team O’Neill-leden als veteranen én O’Neill Staff. Victoria Vergara. Van de World Longboard Tour naar klassiekers als de Duct Tape Invitational, Victoria reist het jaar rond op zoek naar de beste golven.Soli Bailey won in 2014 zelf als jonkie de ASP Australasia Pro Junior Series en bouwt sindsdien gestaag aan zijn carrière binnen de WSL world tour. Nick Walters maalt deel uit van het O’Neill Marketing team. Nick begon te surfen in Australië al van toen hij 2 jaar oud was. Intussen heeft hij al meer dan 10 jaar werkervaring binnen de surfwereld! Frank Vanleenhove surft reeds sinds de jaren ’70 en won al meer wedstrijden dan je kan tellen! Deze O’Neill veteraan is de oprichter van Surfers and Lakeside Paradise waar hij ook de O’Neill Surf Academy leidt.

Meer info op www.oneill.com!

 

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x