x

Nieuw: Junior & Youth camps België!

20 mei 2020 - Omdat we het liefst het zekere voor het onzekere nemen, zijn we achter de schermen keihard aan het werk geweest om de zomer te redden. Hopelijk kunnen al onze surfcamps in Frankrijk en Spanje gewoon doorgaan, maar als de grenzen gesloten blijven, dan kijken wij alvast niet lijdzaam toe. Iedereen die een BoardX-trip geboekt heeft, kan immers terecht op één van onze alternatieve vakanties in België!

Als de overheden binnenkort beslissen om reizen naar het buitenland deze zomer te verbieden (of er zulke maatregelen zullen gelden die een surfvakantie voor jongeren in Frankrijk of Spanje onmogelijk maken), dan willen we er uiteraard voor zorgen dat onze BoardX’ers niet in de kou blijven staan!

Daarom hebben we alvast een fameus back-up plan uitgewerkt die garandeert dat iedereen deze zomer hoe dan ook op vakantie zal kunnen blijven gaan! Naast het Family Lake Resort Dock 79, stellen we daarom met veel trots 3 NIEUWE BELGISCHE VAKANTIEBESTEMMINGEN aan jullie voor!

Let op: dit zijn back-up bestemmingen die enkel zullen doorgaan indien de surfvakanties in Frankrijk of Spanje geannuleerd worden.


BEACH CAMP DUINSE POLDERS (vanaf 13 jaar)
Dit Beach camp ligt tussen Blankenberge en Zeebrugge, op een steenworp van het strand. Je krijgt er de unieke kans om tal van strand- en brandingssporten te beoefenen: surfen, SUP’en, raften, kajakken, powerkiten…noem maar op! Samen met de BoardX-crew en jouw beste vrienden beleef je hier deze zomer een onvergetelijke vakantie!


JUNIOR LAKE & WAKE CAMP (vanaf 13 jaar)
Dit Lake & Wake camp ligt aan het cablepark van The Spin op het meer van Féronval. Het domein omvat naast het cablepark ook een zwemvijver met ligweide, beachvolleybalterreinen, trampoline, skateramp, slacklines en vele andere terreinen waar onze crew al een hoop toffe activiteiten voor jullie in petto heeft!

YOUTH LAKE & WAKE CAMP (vanaf 16 jaar)
Dit Lake & Wake camp ligt aan de cablepark van Goodlife Cablepark, verscholen tussen het Kempense groen vlak aan de Nederlandse grens. Het domein omvat ook een zwemvijver met strand, een avontuurlijk hoogteparcours en vele andere sportmogelijkheden die samen zorgen voor een onvergetelijke vakantie met je beste vrienden!

Wij bieden je de kans om -alvast en geheel vrijblijvend- een plekje te reserveren. Zo heb je tenminste een vakantie achter de hand, mocht die reis naar Frankrijk of Spanje niet door kunnen gaan. Als het zover komt, dan verwachten we immers een grote toeloop op ons Belgische vakantieaanbod.

Preregistreer daarom zo snel mogelijk via dit formulier voor deze Belgische bestemmingen en wees zo zeker van een plaats nog vòòr we de inschrijvingen voor dit kamp officieel openen. (Deze preregistratie is dus NIET bindend en dient vooral om voor jou een plekje te reserveren!)

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x