x

BOARDX PRESENTS: DE SINGLES SURF WEEKS!

Ben je single en heb je zin om veel te ondernemen, erop uit te trekken, eens gek te doen en te leren surfen?… Dan is de Single Surf Week jouw perfecte getaway! Na het succes van vorig jaar, organiseren we samen met Tomeeto niet één maar wel twéé surfvakanties exclusief voor vrijgezellen!Vooraleer we je op de welbekende wijze ‘Temptatiooon…!’ horen fluisteren, willen we alvast benadrukken dat er tijdens deze week absoluut geen datesfeer hangt en er evenmin activiteiten in die richting zijn. Je hoort het goed: het is niet omdat we een hoop singles op één plek samenbrengen dat het de bedoeling is om de ene na de andere aan de haak te slaan. Onze prioriteit is een toffe vakantie aan te bieden, zonder meer!

Tijdens de Single Surf Week leer je op een ongedwongen manier toffe mensen kennen die jouw interesses delen. Van enig verborgen en oppervlakkige Tinder-agenda is geen sprake, de tijden die je met elkaar beleeft en de gesprekken die je voert zijn écht. Wat we wél de hele week tussen je benen willen zien steken, is je surfboard, en hetgeen we je willen zien berijden zijn de golven! Want mensen leren surfen is en blijft nog steeds ons ultieme doel!

Wie zijn nu eigenlijk al die singles die we op deze surftrip hopen samen te brengen? Allemaal mensen die graag in een groep gelijkgestemde medereizigers terechtkomen en open staan om nieuwe vrienden te maken natuurlijk! Wat ook de reden is dat je alleen door het leven huppelt, tijdens de Single Surf Week doet die er helemaal niet toe. Just come as you are and enjoy the good times!

Om er enigszins een homogene groep van te maken stellen we wel als enige voorwaarde dat je tussen 35 en 49 jaar oud bent voor de eerste Singles Surf Week van 19 tot 26 juni of tussen 25 en 39 jaar oud bent voor de tweede Singles Surf week van 28 augustus tot 4 september. (en voor wie er net één jaartje buitenvalt, knijpen we ook nog wel een oogje dicht ;)) Tomeeto heeft al jàren ervaring met het organiseren van vakanties voor singles en is ervan overtuigd dat dit essentieel is om de groep zo goed mogelijk bij elkaar te houden, wat tijdens zo’n week zowel voor de deelnemers als de organisatie belangrijk is!

Naar goede BoardX-gewoonte hebben we een gevuld en gevarieerd weekprogramma samengesteld. Naast het surfen en de strandactiviteiten heeft de Single Week echter net dat tikkeltje meer door de vele éxtra activiteiten. We trekken met z'n allen op citytrip naar Bordeaux, bezoeken een chateaux in de buurt (dat gepaard gaat met een wijnproeverij), gaan wakeboarden en voorzien ook nog een SUP en Giant SUP-initiatie. De dag sluiten we steeds af met een gezellige apero en ’s avonds gaan we een keertje op restaurant, samen surfen bij zonsondergang en de dansbenen losgooien tijdens het feestje!

Kortom, stop je zoektocht naar de perfecte vakantie of een geschikte reispartner en schrijf je in voor deze -nu al- legendarische vakantie!  

PRAKTISCH
Data:
Singles van 35 tot 49 jaar: za 19 juni tot za 26 juni 2021 
Singles van 25 tot 39 jaar: za 28 augustus tot za 4 september 2021
Aantal personen: Min 22 – max 60 deelnemers
Locatie: Montalivet-Les-Bains (dep. Gironde), Frankrijk
Accommodatie: Glamping in tipi’s, luxe tipi's of lodges, of kamperen in eigen tent.

Meer info, prijzen en inschrijvingen met een simpele klik op onderstaande buttons!


Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x