x

Moni snowtrip Serre Chevalier 2019

Dat we onze surfkampen graag bemannen met een team van enthousiaste, dynamische, goedlachse mensen die vooral enorm houden van sporten en buitenleven staat inmiddels al ruim 19 jaar als een paal boven water. Het verwonderde ons dan ook niet dat de BoardX moni snowtrip in een mum van tijd was volgeboekt. 

Het bord: een ontspannende reis met hotelletje aan de piste, zonnig zuider terras, inhouse ski rental en freeride station. Het recept: een week pistes knallen en elkaar steeds weer dat leveltje hoger pushen, hiken en freeriden om volledig uitgeput en voldaan verhalen uit te wisselen tijdens één van de gezellige aprés-ski’s. Als kers op de taart: verse sneeuw en zonnige eerste dagen; perfect voor onze sessies maar misschien ook de reden waarom meerdere mensen gewild en ongewild in het zwembad wisten te belanden.

Het is toch met enige trots dat ik als BoardX pater familias vaststel dat niet enkel ons snowteam maar ook ons team ‘on average’ over een heel hoog niveau aan ski- en snowboard skills beschikt. De gerenommeerde poederflanken van Serre Chevalier blijven dan ook niet ongeschonden en meer dan eens trekt ons team de eerste lijnen. De recente poeder ligt niet heel erg diep en gehavende ski’s en boards komen terug van waanzinnige sessies. Maar het was het allemaal waard. Gelukkig konden we rekenen op de hulp van BoardX moni en Pacific Boardshop werknemer Donald om hier en daar brokken ‘te lijmen’. That’s what being a team is all about!

40 monitoren die stoke en plezier delen, geen betere teambuidling zo vlak voor het zomerseizoen. Volledig pumped up om er weer een zomer tegenaan te gaan en onze gasten de beste surfvakantie van hun leven te bezorgen keerden we huiswaarts. En het luidt alvast “meer van dat”.

Om onze gasten tijdens één van onze concepten; surfcamps, teambuilding, incentives, skitrips; de beste ervaring te geven zorgen we steeds voor een opgeleid en gemotiveerd team. Naast onze moni snowtrip staan ook jaarlijkse surfcoach opleidingen, lifeguard updates, EHBO workshops, surfcoach workshops, brainstorms en monitorenweekend op het programma. Wil jij deel uitmaken van deze ‘family’? Onze gasten de beste vakantie van hun leven bezorgen? Bijdragen aan dit hechte team? Je eigen skills ontwikkelen in een kader van sport en dynamiek? Neem dan zeker even een kijkje naar onze JOBS!

Links:
Serre Chevalier
Crazy Redbull pumptrack Serre Chevalier
Sneeuwcondities Serre Chevalier

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x