x

BOARDX ZOMERCOLLECTIE 2021!

Ieder jaar pakken we uit met een leuke BoardX kledingcollectie waar iedereen bij aankomst op het camp er het T-shirt gratis van ontvangt! Deze keer kon heel onze community zijn artistiek talent laten zien en deelnemen aan de heuse Design Challenge. Tientallen prachtige ontwerpen passeerden de revue maar het was uiteindelijk het design van Yentl Janssens die met de hoofdprijs ging lopen. Ondertussen hebben we samen met haar de T-shirt gefinetuned en het resultaat mag er wezen. 

Verder wordt onze BoardX-collectie aangevuld met ontwerpen van onze grafisch vormgever. De volledige reeks omvat een sweater, T-shirt (ontworpen door Yentl) en petje. De logo's komen uiteraard ook terug op alle merchandise en andere BoardX-goodies!

Wil je je een toffe surflook aanmeten, dan hoef je er geen één winkel voor binnen te stappen: Bestel alvast -met extra korting!- een sweater en petje tijdens je boeking en je ontvangt dit kledingpakket bij aankomst op het surfcamp. Of koop gewoon alles -weliswaar zònder korting- ter plaatse. De T-shirt krijgt iedere BoardX'er alvast gratis van ons!

Heb je je ingeschreven zonder de sweater en het petje erbij te nemen? Dan kan je -zolang je nog niet betaald hebt- zélf de boeking nog aanpassen en het kledingpakket toevoegen aan je inschrijving. Is je boeking wél al betaald en wil je alsnog genieten van de presale-korting? Geen probleem, stuur een mailtje naar aude@boardx.be en nadat je de aangepaste bestelbon met het resterende bedrag hebt betaald, mag je op beide oren slapen en dromen van het kledingpakketje dat in Spanje of Frankrijk op jou ligt te wachten!

 

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x