BOARDX SUMMER REUNION 2023

Het allermooiste na een BoardX surfvakantie, zijn de prachtige vriendschappen die we tijdens zo’n week zien ontstaan! Daarom organiseren we na de zomer maar liefst DRIE onvergetelijke reünies!

Meer lezen

Iedereen leren surfen mag dan wel onze ultieme droom zijn. Maar het allermooiste na een BoardX surfvakantie, zijn toch wel de prachtige vriendschappen die we tijdens zo’n week zien ontstaan! Daarom organiseren we na de zomer niet één maar wel DRIE onvergetelijke reünies!

Na het zomerseizoen, als onze tentjes weer opgeplooid zijn en de surfboards opgeborgen, is het weer tijd om de Belgische herfst en winter te trotseren. Gelukkig koesteren we de warme herinneringen aan de talloze leuke gasten die we een onvergetelijke week hebben mogen bezorgen. Maar er is geen betere manier om de banden weer aan te halen dan een evenement in België waar we iedereen nog’s terugzien: de BOARDX SUMMER REUNION!

We besloten er niet één maar wel DRIE te organiseren! 

BOARDX FAMILY DAY

30 september 2023 (10 - 17u) 
Ice Mountain Komen

Ice Mountain biedt zoveel meer dan haar indoor skipiste en daar maken we tijdens de BoardX Family Day ten volle gebruik van! Naast een hele dag (leren) skiën of snowboarden zal je ook kunnen Indoor Skydiven, Paintballen of Gellblasten of deelnemen aan de vele andere randactiviteiten zoals initiatie skateboarden en breakdance, archery adventure, riglet park, springkastelen, grime en goochelaars en springkastelen!

Tussendoor geniet je van een barbecue, hapjes en drankjes en van de vele verhalen die je met de andere gezinnen zal oprakelen.

Zin om de andere ouders nog’s terug te zien en je kinderen een onvergetelijke dag met hun vakantievriendjes te bezorgen? Boek dan snel je tickets voor deze -nu al- legendarische dag, want de plaatsen zijn beperkt!

LEES MEER OVER DIT EVENT!

OKTOBERFEST ON SNOW

30 september 2023 (19 - 01u) 
Ice Mountain Komen

Nadat de goochelaar zijn konijnen teruggevonden heeft en de springkastelen weer opgeborgen zijn, maakt Family Day plaats voor Oktoberfest on Snow! 

Dit event gaat voor de derde keer door in Ice Mountain en belooft alweer een knaller van formaat te worden met:
- Een uur gratis skiën & snowboarden 🏂⛷️
- Snowtubing, beerpong, biercarrousel, nageltje klop, bierfietsen, kop van jut,... 🛷🤸♀️
- Après-ski hut met DJ en Jägerbar 🥃🍻
- Optredens + surprise act 🎸🎶
- Currywürsten met frieten en vééél bier 🍻🍺🍻🍺🍻

Zoals je leest is dit dus helemaal op maat van onze monitoren, studenten, singles en young professionals, maar uiteraard zijn ouders (die hun kinderen door de grootouders hebben laten ophalen ;) ) zeer welgekomen!

Er zijn twee formules: het standaard of het VIP-ticket, waar dat laatste je ook nog getrakteerd wordt op een Raclette & tartiflette buffet EN bier à volonté tijdens het buffet (van 19u tot 21u).

Boek als de bliksem je tickets en tel samen met ons af naar deze onvergetelijke avond!

LEES MEER OVER DIT EVENT!


YOUTH DAY

18 november 2023 (11 - 23u)
Area53 Mortsel

Last, but not least, vergeten we de jongeren die mee waren naar Le Pin Sec en Berria natuurlijk ook niet! Hiervoor organiseren we op 18 november een dag in AREA 53, een Indoor Activity Center van de nieuwste generatie, gelegen op een toplocatie in Antwerpen, tegenover Fort 4 in Mortsel.

Area 53 is the place to be voor e-karting, Simrace, Wave surfen, Bowling, Arcade en interactieve games, je geniet daarbij telkens van de nieuwste snufjes en technologieën.

We hebben een aantal pakketten samengesteld waaruit je kan kiezen. Indien je wil surfen, raden we je aan om snel tickets te bemachtigen, aangezien de plaatsen beperkt zijn!

LEES MEER OVER DIT EVENT!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.