x

BOARDX SNOWTRIPS 2018!

GOODBYE SUMMER, HELLO WINTER!

Bikini’s en slippers worden ingeruild tegen berenmutsen en winterjassen. Hoe graag we ook nostalgisch dromen van die fantastische zomer, het is wat het is: WINTER IS COMING! 

Maar gelukkig pakken we ook dit jaar uit met een fe-no-me-naal winterprogramma. CHECK IT OUT!

31 MAART - 8 APRIL: LES ARCS (16-18j)

Je bent tussen de 16 en 18 jaar oud: volgens je ouders te jong om alleen met je vrienden op reis te gaan, volgens jou te oud om nog met je ouders op een appartement te zitten. Gelukkig brengt BoardX soelaas! Een halve dag les, een halve dag begeleid of vrij skiën, een goed gevuld weekprogramma met tal van activiteiten en dat allemaal onder de vleugels van een zalig monitorenteam!


7 - 15 APRIL: LES ARCS (13-16j)

Je bent tussen 13 en 16 jaar oud en krijgt van je ouders de toestemming om eens met je vrienden op skivakantie te gaan? Dan ben je bij ons in goede handen! Sta je voor het eerst op de latten of heb je je 360º zowel backside als frontside onder de knie? Iedere dag krijg je zowel tijdens de voor- als namiddag les op je eigen niveau! Ook volpension, het materiaal en de knotsgekke avondactiviteiten zijn in de prijs begrepen.

8 - 14 APRIL: NIEUW FAMILY SNOWTRIP SERRE CHEVALIER!

Ons Family Surf Resort in Montalivet bewijst reeds twee zomers dat het Family-concept een schot in de roos is. Na de wekelijkse vraag of we ook winterreizen voor gezinnen doen zijn we uiteindelijk bezweken: tijdens de paasvakantie trekken we met z’n allen naar de bergen! Boek nu en beleef de ultieme gezinsvakantie op de pistes van Serre Chevalier!

 

Contact Jobs Ecoriders

Partners

x