BoardX Family Day 2023

Naast een hele dag (leren) skiën of snowboarden zal je tijdens de BoardX Family Day ook kunnen Indoor Skydiven, Paintballen of Gellblasten of deelnemen aan vele andere randactiviteiten!

Meer lezen

Ice Mountain biedt zoveel meer dan haar indoor skipiste en daar maken we tijdens de BoardX Family Day ten volle gebruik van! Naast een hele dag (leren) skiën of snowboarden zal je ook kunnen Indoor Skydiven, Paintballen of Gellblasten of deelnemen aan de vele andere randactiviteiten zoals initiatie skateboarden en breakdance, archery adventure, riglet park, springkastelen, grime en goochelaars en springkastelen!

Tussendoor geniet je van een barbecue, hapjes en drankjes en van de vele verhalen die je met de andere gezinnen zal oprakelen.

De activiteiten

SKI & SNOWBOARD (vanaf 4 jaar)
Ice Mountain beschikt over twee pistes met echte sneeuw zoals je die in de bergen vindt. Dankzij een proces waarbij water verneveld en razendsnel gekoeld wordt, is de kwaliteit van onze sneeuw fantastisch. Er ligt dus altijd een laag van 40 à 60 centimeter dik.
Langs de grote piste is aan beide kanten een sleeplift voorzien. De kleine piste, voor beginners en kinderen, beschikt zowel over een roltapijt (enkel voor lessen) als een sleeplift. De temperatuur in ons complex bedraagt steeds -6°C.
Heb je nog nooit op de latten gestaan, dan zijn -voor jouw veiligheid en die van anderen- lessen verplicht, zodat je in staat bent de sleeplift te gebruiken en gecontroleerd te stoppen. Deze gaan door in groepjes van maximaal 10 personen en zijn onderverdeeld in 3 leeftijdsgroepen (4-6j / 7-12j / +13j).

INDOOR SKYDIVING (vanaf 4 jaar)
Droom je er soms van om te kunnen vliegen als een vogel? Of om een ‘vrije val ervaring’ mee te maken zonder uit een vliegtuig te moeten springen? Probeer dan de indoor skydive uit en ervaar de ultieme adrenalineboost. Onder begeleiding van professionele instructeurs ontdek je in de verticale windtunnel het gevoel dat alle skydivers met elkaar verbindt - gewichtloosheid en een ultieme kick!

GELLYBALL (vanaf 6 jaar)
Gellyball is een spel boordevol actie en plezier. Het is een activiteit voor jong en oud, waarbij communicatie belangrijker is dan conditie en kracht. Een Gellyball-pistool schiet 'gelballetjes' af en werkt op batterijen.
Kinderen vanaf 6 jaar kunnen al deelnemen aan deze waanzinnig snel groeiende sport. Je ervaart dezelfde spanning als Nerf, Paintball en Airsoft maar dan zonder de verf, pijltjes of plastic bolletjes... Én pijnloos!

PAINTBALL (vanaf 14 jaar)
Paintball is een spel waarbij je verschillende opdrachten uitvoert in verschillende teams. Met een semi-automatisch luchtdrukpistool proberen de spelers de tegenstanders met verfballetjes te raken. Op die manier kan een tegenstander tijdelijk uitgeschakeld worden. Paintball is veel meer dan 'oorlogje spelen': het is een complete sport waarbij inzicht, communicatie, teamspirit en wat lef goed van pas komen.
De spelleiders waken erover dat iedereen zich aan de vooropgestelde regels houdt, zodat het spel volledig veilig verloopt. Het materiaal is in orde en voldoet aan de veiligheidsnormen. Als je geraakt wordt doet dat even pijn, maar het levert hoogstens een blauwe plek op.
Paintball is ook milieuvriendelijk, aangezien de verf uitwasbaar is en 100% biologisch afbreekbaar.

RANDACTIVITEITEN (vanaf 0 jaar)
Spreken de actiesporten je niet erg aan of ben je er gewoon te jong voor? Dan hebben we nog tal van andere activiteiten voorzien waar je je een hele dag op zal amuseren!
- Intiatie skateboarden
- initiatie breakdancen
- Goochelaar en grimeur
- Springkasteel
- Archery Adventure: leuk spel te vergelijken met paintball, maar dan met pijl en boog! Doordat de pijlen zijn uitgerust met speciale foam-tops is het spel pijnloos en geschikt voor alle leeftijden.
- Riglet Park: een snowpark waarbij je met een touwtje voortgetrokken wordt en dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen van 3 tot 6 jaar.

Samen met Ice Mountain hebben we onderstaande pakketten samengesteld:

Pack 1 (€39/49)

- Een hele dag toegang tot de pistes
- Huur ski-/snowboardmateriaal
- Gellyball (vanaf 6 jaar) of paintball (vanaf 14 jaar)
- Deelname aan de randactiviteiten

Pack 2 (€69/79)

- Een hele dag toegang tot de pistes
- Huur ski-/snowboardmateriaal
- Gellyball (vanaf 6 jaar) of paintball (vanaf 14 jaar)
- 2 vluchten indoor skydiving
- Deelname aan de randactiviteiten

Pack 3 (€29/€39) 

- 5u toegang tot onze pistes
- Huur ski-/snowboardmateriaal
- Deelname aan de randactiviteiten

Pack 4 (€10) 

- Toegang tot het event
- Deelname aan de randactiviteiten

PRAKTISCH:
Datum: 30 september 2023
Deuren: van 10u tot 17u
Place to be: Ice Mountain Komen
Adres: Linteweversstraat 7780 Komen

Zin om de andere ouders nog’s terug te zien en je kinderen een onvergetelijke dag met hun vakantievriendjes te bezorgen? Boek dan snel je tickets voor deze -nu al- legendarische dag, want de plaatsen zijn beperkt!

Nieuwsbrief

Blijf up to date

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en mis geen enkele nieuwe trip!
Pssst... Misschien ontvang je ook wel een kortingsactie.

Je kan je op elk gewenst moment uitschrijven. Geen spam.