x

BOARDX COLLECTIE SS19: OUT NOW!

Ook dit jaar heeft onze grafisch vormgever een unieke collectie ontworpen! De volledige Spring/Summer-lijn van 2019 omvat een sweater, T-shirts, petje én beanie!

Wil je je een toffe surflook aanmeten, dan hoef je er geen één winkel voor binnen te stappen. Bestel alvast -met extra korting!- een sweater en petje tijdens je boeking en je ontvangt dit kledingpakket bij aankomst op het surfcamp. Of koop gewoon alles -weliswaar zònder korting- ter plaatse. De T-shirt krijgt iedere BoardX'er alvast gratis van ons!


Heb je je ingeschreven zonder de sweater en het petje erbij te nemen? Dan kan je -zolang je nog niet betaald hebt- zélf de boeking nog aanpassen en het kledingpakket toevoegen aan je inschrijving. Is je boeking wél al betaald en wil je alsnog genieten van de presale-korting? Geen probleem, stuur een mailtje naar lorenzo@boardx.be en nadat je de aangepaste bestelbon met het resterende bedrag hebt betaald, mag je op beide oren slapen en dromen van het kledingpakketje dat in Spanje of Frankrijk op jou ligt te wachten!

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x