x

Met d├ęze app vind je de beste surfspots!

Ben jij op zoek naar de beste golven? Magic Seaweed is dé app die je nodig hebt! Met Magic Seaweed weet je binnen enkele klikken de beste surfspots zijn, en dit wereldwijd. 


Ken je Magic Seaweed al?

BoardX bestaat intussen al 20 jaar. In die 20 jaar hebben we al heel wat sportieve jongeren mogen ontvangen die de surfkriebels te pakken hebben gekregen. In de BoardX camps kom je in eerste contact met het surfen en krijg je de basis mee. Er zijn heel veel BoardX surfers die het bij Frankrijk en Spanje niet willen laten en heel wat grote en verre reizen maken om de beste golven te vinden.

 

Wat is Magic Seaweed?

De Magic Seaweed app helpt je bij het vinden van de beste golven! Magic Seaweed is een applicatie waarin je surfspots van over de hele wereld kunt checken. Je kan hier terecht voor surf reports, surfvoorspellingen, webcams en surffoto's. Met Magic Seaweed weet je waar de beste golven zijn, of het de moeite is om uit je warme nest te kruipen voor een prachtige sunrise surf, of weet je dat je nog 15km verder moet rijden voor die net iets betere golven. 

 

Download Magic Seaweed nu, en weet waar je de beste golven kan vinden! (Misschien wel in Montalivet, Le Pin Sec, Zarautz of Berria? Bekijk hier ons aanbod. )

 

 

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x