x

Ben jij een echte watersport fan?

Ben jij een echte watersportliefhebber? Kan jij je geen zomer zonder (wind)surfen, kiten, wakeboarden, bodyboarden of zwemmen voorstellen? Dan ben je bij BoardX aan het juiste adres! BoardX organiseert elke zomer buitenlandse surfcamps in Frankrijk en Spanje voor jong en oud. Een week lang geniet je van de beste Atlantische golven, een heerlijke portie vitamine D en een prachtige omgeving! 

BoardX en de liefde voor watersport

In 2001 besloot een bende gepassioneerde surfers hun liefde voor watersport te delen met anderen. Aan de Noordzee heb je wel leuke golven, maar die zijn vaak niets vergeleken met de golven in Frankrijk en in Spanje. Daarop besloten zij een surfkamp te openen aan de atlantische kust. En zo geschiedde. Wat begon met een klein groepje monitoren en slechts enkele (toch wel TOP)weken in Zarautz (SP), groeide langzaam maar gestaag uit tot een organisatie met 200 monitoren, 4 locaties en 8 weken surfplezier gedurende de hele zomer. 

BoardX en het watersport aanbod

BoardX legt de focus wel op surfcamps (en ondertussen ook wintersport), maar watersport is natuurlijk meer dan alleen surfen. Bij BoardX kan je ook je dagelijkse zwemuurtje doen, of misschien ontdek je je passie voor bodyboarden wel? Of ga je liever op het gemakje SUPpen? Of is BigSUPpen met je vrienden wel wat je echt graag doet? Of ben jij stiekem een goede kiter en heb je zelf je uitrusting? Breng het gerust mee! Watersport is voor iedereen en dat is waar wij voor staan! 

Reserveer alvast je plekje! 

De zomerkampen zijn elk jaar zeer populair. Kan je al niet wachten om volgende zomer mee te gaan met BoardX? Bekijk dan nu ons aanbod, en wie weet tot snel! 

 

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x