x

Buitenlandse reizen voor jong en oud

Buitenlands reizen met BoardX

Zijn buitenlandse reizen echt jouw ding? Dan ben je bij BoardX aan het juiste adres! BoardX organiseert buitenlandse reizen voor jong en oud! Al vanaf je 13 jaar oud kan je met BoardX mee op kamp naar Frankrijk of Spanje. 

Buitenlands reizen: Junior

Vanaf je 13 tot 16 jaar kan je met BoardX mee naar het buitenland als Junior. In de Franse dorpjes Montalivet en Le Pin Sec zetten we de hele zomer lang een surfkamp op waar elke week een honderdtal jonge surfertjes de zomer van hun leven beleven! Elke dag krijgen zij surflessen van echte professionals, worden er tal van activiteiten georganiseerd en wordt er elke avond een rijkelijk vers avondmaal voorzien door onze keien van monitoren.

 

Buitenlands reizen: Youth

Ben je 16 jaar of ouder? Dan kan je met BoardX mee naar Spanje op buitenlandse reis met de Youth-camps! In het Spaanse vissersdorpje Santona geniet je van de beste golven, het lekkerste eten en de leukste feestjes! 

 

Buitenlands reizen: Plus

Ben je 18 jaar of ouder? Ook dan heeft BoardX heel wat buitenlandse reizen in het aanbod. Zo heb je de Berria Student weeks in Berria (18+), Zarautz Surf Village (25+), de Singles Surf Weeks (25+) of de Singles Surf Weeks (35+)

 

Buitenlandse reizen: Family

Wil jij graag op reis met je gezin? Ook daar heeft BoardX een aanbod voor! Almaar meer gezinnen kiezen voor een avontuurlijke buitenlandse reis, en wie zijn wij om ze tegen te spreken? Sport als nooit tevoren terwijl je kinderen door ons animatieteam opgevangen worden of kom volledig tot rust tijdens de yogasessies en deugddoende powernaps in je luxe glamping accommodaties.

 

  

Contact Jobs Ecoriders Groups

Partners

x