x

Stagemonitor BoardX

Droom jij ook van een zalige vakantiejob aan de Franse of de Spaanse kust en wil jij ook deel uitmaken van de unieke BoardX-crew? Waarschijnlijk wel want anders was je dit nu niet aan het lezen. Om onze BoardX-crew aan te vullen zijn we steeds op zoek naar de meest geschikte monitoren die voor meerdere jaren deel willen uitmaken van onze crew. Enkel zo kunnen we de vakantiegangers de unieke, door de BoardX-crew gecreëerde, vakantiesfeer bieden.

Algemene info
Het eerste jaar ben je stage-monitor en word je 1 week uitgenodigd. Tijdens deze week word je gewoon ingeschakeld in het monitorensysteem en zal je bij het uitvoeren van je taken steeds begeleid worden door iemand van de vaste BoardX-crew. Buiten je taken schiet er nog voldoende vrije tijd over om te surfen, te zonnen enz... Je taken gaan echter ALTIJD voor op je vrije tijd dus ook als er mooie golven binnenkomen.
Deze stageweek kost je 169€ en omvat de busreis heen en terug, verblijf, opleiding, eten en drank en een kledijpakket (O'Neill surfshort, BoardX T-shirt, BoardX sweater en een O'Neill Backpack) met een winkelwaarde van ongeveer 200€. Wij behouden ons wel het recht voor om de stageperiode met onmiddellijke ingang stop te zetten indien wij misbruik van vertrouwen of een gebrek aan inzet merken. De minimum leeftijd om in aanmerking te komen voor een stageweek is 18 jaar.

We weten uit ervaring hoe belangrijk het is dat je eerst een weekje op vakantie bent geweest. Het is in verschillende opzichten gemakkelijker om mee te draaien omdat je al een beter beeld hebt van de dagdagelijkse werking. Vanaf zomer 2012 nemen we enkel nog mensen aan die reeds als gast een BoardX Surfcamp hebben meegemaakt! We willen dat je weet waar je aan toe bent als je stage wil doen en je je dus moet realiseren dat de plaatsen gegeerd zijn, er veel kandidaten zijn en de plaatsen enkel voor een lucky few zijn. Alles geven tijdens je stage is dus een must.

Opmerkingen
 1. Wij vragen alle stagemonitoren je stageweek zodanig te kiezen dat er tijdens jouw stageweek geen vriend(inn)en op vakantie in het BoardX-camp zijn (tenzij die natuurlijk ook stage doet) zodat je je volledig kan concentreren op je stage. Indien je samen met je vriend(inn)en een weekje vakantie in ons camp wil doorbrengen doe dit dan de week voor/na je stageweek.
 2. Indien je een week stage wenst te combineren met een week vakantie in het BoardX-camp geldt er een speciale inschrijvingsprocedure voor beide periodes. Schrijf je dus niet in voor geen enkele periode tot je de instructies krijgt. Deze krijg je samen met je bevestiging van je stageperiode.
We verwachten van jou de volgende eigenschappen
 1. Meedraaien in het monitorensysteem
 2. Sociale omgang met de vakantiegangers en de andere monitoren
 3. Iniatief nemen waar nodig
 4. Werk zien
 5. Stiptheid
 6. Enthousiasme
 7. Verantwoordelijkheid als BoardX-monitor en dit op elk uur van de dag

Indien je uit de grote groep stagemonitoren geselecteerd wordt, kan je het jaar nadien voor 1, 2 of 3 maanden aan de slag als vast lid van de BoardX-crew met alle bijhorende voordelen.

Als je na het lezen van deze informatie een vakantiejob bij BoardX volledig ziet zitten, gelieve dan:
 1. te registreren indien je nog geen boardx-account hebt
 2. in te loggen (zorg dat je account volledig is!)
 3. het formulier volledig in te vullen

Partners

x